parallax background
10_17_slarge

OXHAQE ALBA Tek ne do te gjeni produktet me te mira.

Ju ofron oxhakun qe keni enderruar me cilesi te cilen ju garanton eksperienca shumvjecare ne vendet perendimore dhe qe nga viti 2004 dhe ne te gjithe Shqiperine.

Ne bashkpunim me arkitekt dhe arredues ambjentesh ju ofron zgjidhjen me te mire me cmime te arsyeshme dhe lehtesira pagese me keste.

OXHAQE ALBA Ne ofrojme sherbime te ndryshme persa i perket oxhaqeve qe ju kerkoni per shtepine tuaj, biznesin dhe aktivitetin tuaj. Ne ofrojme oxhaqe gazi, elektrik, me kaldaje, dekore oxhaqesh, oxhak barbecue, stufa me pellet, e dru e shume sherbime te tjera vetem per ju.

Oxhaqet qe ne ofrojne jane me te mirat ne treg dhe te gjitha importohen nga kompani shume te njohura persa i perket oxhaqeve sic jane Edil Kamin, Focus, M design, Palazetti e shume kompani te tjera. Asistenca jone teknike do te jete gjithmone ne dizpozicionin tuaj.